10 Eylül 2011 Cumartesi

Kyk Burs Başvurusu Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

Kyk Burs Başvurusu Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak 2011, 2012 Tarihleri arasında yapmış olduğumuz burs başvuruları h kyk'nın verdiği habere göre 5 Eylül 2011 Tarihinde Açıklandı. Umarım Sizlere burs çıkmıştır.

Helezon İşadamları Derneği Bursu

Helezon İşadamları Derneği Bursu 2011, 2012, 2013, 2014 tarihleri arasında burs almak istiyorsanız tam yerine geldiniz ama belirli şartları var.

Öğrencilere iş kapıları açmak için hizmet vermektedir.Sadece Marmara ve İstanbul Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere burs imkanı vermektedir. Başvuru için www.istanbuldayurtlar.com/ ziyaret edin.

Bayburtlular Vakfı Bursu

Bayburtlular Vakfı Bursu , burs başvurusu 2011, 2012, 2013 tarihleri arasında bayburtta bulunan arkadaşlarımız için güzel bir seçenek.


Sadece bayburtlulara özel burs verir.Bayburtlu veya bayburtda değilseniz, bu vakfa başvurmayın zaten kabul etmezler. Bayburtlu veya Bayburtta okuyan arkadaşlarımız için başvuru adresini ekliyorum. Vakıfın resmi web sayfası www.bayburtvakfi.org.tr/ 

TEV Bursu Şartları

TEV Bursu: Türkiye Eğitim Vakfı, 8.500 kişiye yurt içinde burs verirken yurt dışında ise 80 kişiye burs veriyor. Üniversite öğrencisine üniversite öğrencisine 290 TL ödeme yapılırken, lise öğrencisine ise aylık 120 TL burs ödemesi yapılıyor. Üstün başarı bursu ise özel olarak seçilen 52 kişiye aylık 900 TL olarak ödeniyor. Üstün başarı bursu ilk 5.000 kişiye 3 aşamalı testlerden geçirildikten sonra veriliyor. Burs başvuruları ise Haziran ve Eylül ayları arasında değerlendiriliyor. Vakfın verdiği burslarla ilgili detaylı bilgiye www.tev.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.






Aranan Kelimeler:
TEV Bursu Şartları, Tev bursu başvurusu
 tev bursu başvuru formu

sabancı bursu
tev bursu sonuçları
tev bursu sonuçları 2011, 2012
tev bursu sonucu
tev bursu başvuru sonuçları
tev bursu sonuçları ne zaman açıklanacak
tev bursu ne zaman açıklanır

Hüsnü Özyeğin Vakfı Bursu

Hüsnü Özyeğin Vakfı Bursu, Başvurusu 2011, 2012 aşağıda gerekli olan bilgiler verilmiştir...

Hüsnü Özyeğin Vakfı Bursu :1990 yılından bu yana yaklaşık 10.000 öğrenciye burs veren Vakıf, 2.000’in üzerinde üniversite öğrencisinin eğitimine de destek olmuş. 2008 – 2009 eğitim yılında ise 636 üniversite öğrencisine destek veriyor. Burs başvuruları 15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapılırken, burs ödemeleri 9 ay süreyle – Ekim ve Haziran ayları arasında yapılıyor. Ekim ayında burs ile birlikte 1 defaya mahsus kitap yardımında bulunan Vakıf, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında burs ödemesi yapmıyor. Vakfın 2008 – 2009 eğitim/öğretim yılında aylık 240 YTL ve aylık 190 YTL olarak iki farklı burs miktarı bulunuyor. Vakfın burslarıyla ilgili detaylı bilgiye www.husnuozyeginvakfi.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Hacı Ömer Sabancı Vakfı Bursu 2011 , 2012

Hacı Ömer Sabancı Vakfı Bursu 2011 , 2012 yılları arasında başvuru yapacak öğrencilerimiz için kısaca bir bilgilendirme yayınladık.


Hacı Ömer Sabancı Vakfı Bursu: Sabancı Grubu bünyesinde 1974 yılında kurulan Vakıf, kurulduğu yıldan bu yana 33 bin öğrenciye burs veriyor. Vakıf her ay 1.300 öğrenciye 260 TL burs ödemesi yapıyor. Burs müracaatları 15 Eylül ile 15 Ekim tarihleri arasında değerlendiriliyor. Burs verilecek öğrenciler mülakatlar sonucu belirleniyor.Sabancı Vakfı Bursları başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verilmekte olup, karşılıksız ve öğrenciye bir mecburi hizmet ya da geri ödeme yükümlülüğü getirmiyor. Burslar, Ekim-Haziran arasında 9 ay süresince öğrencinin banka hesabına havale ediliyor. Sabancı Vakfı 2009-2010 ders yılından başlayarak uygulamaya koyduğu Sabancı Vakfı-Vista Bursu ile burs programına her yıl 380 yeni öğrenci ekliyor. Vakfın verdiği burslarla ilgili detaylı bilgiyewww.sabancivakfi.org adresinden ulaşılabilir.

Tekfen Vakfı Bursu

Tekfen Vakfı Bursu, Tekfen Vakfı Burs başvurusu 2011, 2012, 2013 tarihleri arasında burs almak isteyen arkadaşlarımız için yayınlanmıştır..


Tekfen vakfının burs kapsamın lise, üniversite, yüksek lisans ve master öğrencileri girmektedir.Bursu alabilmeleri için lise öğrencilerinin ortalaması 5 üzerinden 3,5, üniversite öğrencilerinin 4 üzerinden 2 yani CC olmalıdır.

ALEV Bursu

ALEV Bursu, Burs başvurusu 2011 2012 yılları arasında yeni üniversiteye kayıt olan arkadaşlarıma yayarlı olacağımı düşünüyorum...


Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı, eğitim çağındaki başarılı ve kabiliyetli gençlerin yetişmesi için her yıl karşılıksız burslar veriyor. Vakıf belli üniversite ve bölümlerde okuyan öğrencilere burs veriyor. Vakıf öğrencilerine aylık 2009-2010 öğretim dönemi için 190 TL burs veriyor. Ayrıca Endüstri Meslek Liselerinin ve Teknik Liselerin belli bölümlerinde öğrenim gören 25 öğrenciye aylık 85 TL burs ödemesi yapıyor. Vakffın verdiği burslarla ilgili detaylı bilgiye www.alarko.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı Bursu, Burs Başvurusu

Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı Bursu, Burs Başvurusu 2011, 2012 yılları arasında paylaşılmıştır.


Üniversite öğrencilerine karşılıksız burs veriyor.Fakat burs başvurusu süreci adeta adamı yerden yere vuruyor.Yani burs başvurusu sırasında yeter lan ne bu kadar uğraşacam 3 kuruşluk burs için.Her neyse bursa başvurmak için öncelikle buraya tıklayıp burs başvuru formunu indirmeniz gerekmekte.Formu eksiksiz dolduruyorsunuz.Burs başvurusuna bizzat gitmeniz gerekiyor.Üstelik yanınızda başvuru formunun yanısıra savcılıktan alacağınız sabıka kaydı, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi , öğrenci belgesi ya da transkriptinizin de bulunması gerekiyor.Vakfın bursunu alabilmenin koşulları ise; üniversitede lisans öğrencisi olmak, başka bir vakıftan – kuruluştan burs alıyor olmamak, iyi bir ortalamaya sahip olmak. Başvuru süreci bizzat vakıf merkezine müracaat ya da posta yolu ile sürdürülmekte.Mehmet emin horoz vakfı bursuna 1 ağustos ile 29 eylül tarihleri arasında başvurular alınıyor.Başvurular burs komisyonu tarafından ekim ayı içerisinde incelenmekte, burs verilmesi düşünülen öğrenciler mülakata alınmaktadır.Burs başvuru sonuçları ekim ayının sonunda vakfın internet sitesinden açıklanmaktadır.

Anadolu Vakfı Bursu

Anadolu Vakfı Burs başvurusu 2011, 2012, 2013 yılları arası.

Anadolu Grubu’na bağlı olan Vakıf, 800 öğrenciye 9 aylık 125 TL burs ödemesi yapıyor. Maddi imkanı olmadığını ispatlayan belge, anne ve babası olmayan öğrenciler, mülakatlara girip burs almayı hak kazanıyorlar. Sadece Devlet üniversitelerinde okuyanlara burs veriliyor. Vakfın verdiği burslarla ilgili detaylı bilgiye www.anadolugroup.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Beyazay Derneği Bursu

Beyazay Derneği Bursu 2011,2012,2013 yılları için geçerlidir. Kuruluş hakkında bazı bilgiler aşağıda bulunmakta.

Beyazay derneği sadece engelli öğrencilere burs veriyor.Bu bursu kapabilmeniz için fiziksel bir engelinizin olması lazım.Sakın ha sırf burs almak için kendinizi sakatlamayın.İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Erzurum, Manisa, Kütahya, Sivas, Kocaeli ve Malatyada burs hizmetini sürdürüyor.

Türk Anadolu Vakfı Bursu 2011, 2012, 2013

Türk Anadolu Vakfı Bursu 2011, 2012, 2013 tarihleri. Web sayfası, bursu baş vurusu aradığınız herşey burada.


Geleneksel hale gelen Türk Anadolu Vakfı bursu sadece Konyalı üniversite öğrencilerine veriliyor.Başvurular ekim ayının ilk haftası başlıyor.Başvuru formunu ise vakfa giderek alıyorsunuz.

TÜBİTAK Bursu 2011, 2012

TÜBİTAK Bursu 2011, 2012, Tübitak burs kayıt sitesi v.b gibi bilgiler aşağıda bulunmakta.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Vakfı, Türkiye’nin ihtiyacı olan alanlarda bilim insanı yetişmesini yarışma, burs ve eğitim programları aracılığı ile yönlendirmek ve teşvik etmek, bilim insanlarına destek vermek, toplumda bilim ve teknoloji kültürünün oluşmasına yardımcı olmak için faaliyet gösteriyor.

Burs veren vakıflar, kurumlar ve Kuruluşlar 2011 - 2012

Burs veren vakıflar, kurumlar ve Kuruluşların isimleri 2011 - 2012

TÜBİTAK Türk Anadolu Vakfı Bursu                                                                        Aranan Kelimeler:      Beyazay Derneği Bursu                                                                              Burs Veren Vakıflar 2011,2012
Anadolu Vakfı                                                                                              Burs Veren Kurum Ve kuruluşlar 2011 2012
Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı Bursu:                                                 Kyk Burs Başvurusu 2011,2012                            
ALEV Bursu                                                                                                   Kyk Burs Olarak Kaç tl veriyor
Tekfen Vakfı Bursu                                                                             
Hacı Ömer Sabancı Vakfı Bursu                                                                             
Hüsnü Özyeğin Vakfı Bursu                                                                              
TEV Bursu                                                                             
Bayburtlular Vakfı Bursu                                                                             
Helezon İşadamları Derneği Bursu                                                                             
Eymir Vakfı Bursu
Mehmet Zorlu Vakfı Bursu:Vehbi Koç Vakfı BursuHikmet Eğitim Vakfı Bursu:TED BursuCafer Sadık Abalıoğlu Bursu
Atatürk Vakfı Bursu:Şahinler Vakfı Bursu:İstanbul Büyükşehir Belediyesi BursuÇYDD Ankara Durak Eğitim Öğrt. Day. ve Yar.Vakfı Bursuİstanbul Ticaret Odası BursuElginkan Vakfı BursuAkkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı Bursu
Kibar Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı Bursu Aydın Ticaret Odası Bursuİmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) Bursu