24 Nisan 2012 Salı

Yay Burcu Yorumları 25 Nisan 2012

Yay Burcu Yorumları 25 Nisan 2012 Çarşamba gününe ait yay burcunun yorumu yayınlanacaktır.


012 YAY BURCU YORUMU
Yeni yatırımlar ve ortaklaşa işler yoluyla maddi güce ulaşmanızı, yeni ortaklıklar kurabilmenizi, ciddi ilişkiler yaşamanızı, ruh eşinizle karşılaşmanızı, parasal konularda dengeli bir bütçe ayarlamanızı, aşkın sihirli gücüyle karşılaşmanızı sağlayacak koca bir 2012 var önünüzde. Bu yıl şansınız oldukça açık olacak, kafanızın içindeki tüm soruların cevabını bulacaksınız. Bu yıl aile bağlarınız daha da güçlenecek. Yaptığınız çalışmalarda değişikliğe giderek daha hızlı ilerlemeniz söz konusu olacak.
2012 YAY BURCU İŞ HAYATI
Birikimlerinizi sağlam alanlarda ve istikrarlı yatırımlarda değerlendireceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Gereksiz harcamalarınızı kısmanız da başarıyı arttırıyor. Uzun zamandır ödediğiniz bir borç varsa bu yıl bundan kurtuluyorsunuz. Hedeflerinizi kararlı bir şekilde belirlerseniz; istediğiniz kazançlar için, daha baştan avantajlı duruma geçersiniz.
Nisan ayından sonra parasal açıdan daha akılcı ve planlı davrandığınız çok bereketli bir dönem sizi bekliyor. İstediğinizi elde edeceksiniz. Çaba gerektiren ve çok fazla yorulacağınız durumlar olacaktır. Fakat sonunda siz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. . Kısaca kazançlarınızda artış dönemine giriyorsunuz.
Temmuz Ağustos arası Güçlü bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz. Kendinizden şüphe etmek yerine farklılıklarınızı ortaya koymak için istekli olunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal ve alıngan olmasından kaynaklanan sorunlar gündeme gelecektir. Hatta çevrenizdeki kişiler de sizin aleyhinize davranabilir. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz. En azından, aklınızın karışmasını önlemiş olursunuz.
Ekim ayı sonrası güzel bir iş teklifi alabilirsiniz yâda var olan işinizde yükselme olabilir. Karşılaşacağınız fırsatları anlayabilir ve yakalayabilirseniz hayatınız çok değişebilir. Kalıcı ve sağlamlığı olandan yana tercihinizi kullanınız. Her ayrıntıyı gözden geçiriniz.
Yalnız yılın son ayı sizi uyarmakta fayda var lütfen gereksiz masraflar altına girmeyiniz. Daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Fakat bunu yaparken ani kararlar almayınız. Her ayrıntıyı gözden geçiriniz.
2012 YAY BURCU AŞK HAYATI
Bu yıl ilginç aşkların da, sizi beklediği söyleyebiliriz. 2012’nin ilk yarısı ilişkileriniz açısından çok şey vaat eden bir yıl olacak. Bu yıl tanışacağınız kişiler size yeni kapılar açabileceği gibi, aşk hayatında ve evlilikte de yeniliklere yol açabilir. Özellikle bekâr olanlar arkadaş toplantıları veya bir arkadaşları vasıtasıyla birileriyle karşılaşacak, kendilerine uygun kişilerle flört edecekler ve heyecanlı ilişkiler yaşayacaklar. Yılın ilk aylarında sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz. Beklenmedik gelişmelere ve heyecanlı anlara hazır olmanız lazım.
Şubat-Mart aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, mümkündür. Şayet evliyseniz eş ya da çocuklar, bekârsanız gene evinizle ilgili olabilecek işlerle uğraşacağınız bir dönem.
Temmuz ayında özellikle bekâr yaylar kalabalık ortamlarda bulunabilir, dikkatleri üzerinize toplayabilir ve güzel saatler geçirebilirsiniz. Kendinizi serbest bırakmak ve size mutluluk getiren konulara yönelmek için büyük bir çekim duyacaksınız.
Ağustos gibi eski aşklarınızdan birinden alacağınız bir haber ya da aranızda olabilecek bir yakınlaşma kafanızı karıştırmasın bu kişiden size hayır yok bilesiniz. Özellikle iyi giden bir ilişkiyi eski defterleri karıştırarak yıpratmanıza gerek yok.
Ekim ayı sonrası var olan ilişkinizde yâda karşınıza çıkacak kişilerle ciddi kararlar alabilirsiniz. Bu yıl ev ve aile yaşamınızda ani olabilecek iyi yönde değişimler söz konusu. Eş ya da sevdiğinizle mutlu bir döneme giriyorsunuz.
2012 YAY BURCU SAĞLIK
Bel bölgenizle ilgili sürpriz rahatsızlıklar canınızı sıkabilir. Egzersiz yaparak, kemik sistemini güçlendirmenizde fayda var. Beklenmedik olaylara veya kazalara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Mayıs ayı gibi özellikle bir yakınınızın rahatsızlığı canınızı sıkabilir. Çeşitli kozmetiklerden kaynaklı deri problemleri de canınızı sıkabilir. Bu durumda hemen bir doktora başvurmanızda fayda var aksi takdirde bu deri olayını kafanıza takıp kendinize stres yaparak mide rahatsızlıklarını da tetikleyebilirsiniz.

Akrep Burcu Yorumları 25 Nisan 2012

Akrep Burcu Yorumları 25 Nisan 2012 Çarşamba günü için yapılan yorumlar..

2012 AKREP BURCU YORUMU
Çalışmalarınızda sabır ve özenle çalışmayı sevdiğinizden dolayı 2012 yılında hakeettiğiniz saygıyı ve itibarı kazanacağınız bir döneme giriyorsunuz, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yapmaya devam etmeniz yararınıza olacaktır. Kendisini yetiştirmeyen Akrepler inat edip yerinizde sayacaksanız, yaşamın basitliklerini elinizin tersiyle itmezseniz, 2012 yılı sizin için daha kötü geçecek gibi görünüyor. Cinsellik her akrep için önemli bir yer tutar. Cinsel açıdan en güzel dönem 2012 yılının ortalarında sizi şaşırtabilecek bir şekilde dolu dolu geçecek.
Sevgili Akrepler, ayrıca bu yıl kendinizi güçlü hissetmek, değerli ve etkileyici bulmak istediğiniz alanların başında, aşk hayatınız ve yaşamın güzelliklerinin tadını çıkarmak konuları başta gelecektir. Sabırlı davranmanız, eleştirel bakış açınızı biraz daha düzene koymanız ve mükemmellik ölçünüzü belirli sınırlar içinde tutabileceğiniz bir yıl önünüzde sizi bekliyor.
Ayrıca bolluk ve şans sizin yanınızda. Maddi açıdan ve gelişim açısından çok şanslı bir yıla giriyorsunuz. Eğitim hayatı devam eden yada bir sınava hazırlanan Akrepler için de başarı var. Yılın ilk yarısı ev satın almaktan dekorasyona kadar çeşitli ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelere girişebilirsiniz. Keyif duyduğunuz konularda daha az zahmetli ve çoğunlukla sizin isteyeceğiniz, kabul edeceğiniz uğraşlar içine gireceksiniz. Aşkta ve beraberliklerde arzularınızı daha güçlü biçimde ortaya koyuyorsunuz. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandırıp, mutlu edecek ve ciddi anlamda ele alabileceğiniz beraberlikler söz konusu olabilir. Çoktandır özlediğiniz kişilerle kucaklaşmalar yaşayabilirsiniz. Şubat gibi bazı sıkıntılar olabilir, sorunlarınızı tek başınıza çözmeyiniz. Ailenizden destek isteyin. Yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl tatil planları keyifle uygulanacak ve gittiğiniz yerden müthiş zevk alacaksınız. Eylül sonrasında ise arkadaş çevrenizden, sosyal gruplarınızdan ayrılıp kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz, Çocuk sahibi Akrepler yılın ikinci yarısı çocukları ile ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunabilir, ilginç kararlar alabilirsiniz. Bu çocuklarınız eğitim hayatı olabileceği gibi evlilikleri ile ilgili bir kararda olabilir. Kasım gibi ilişkilerinizde daha soğukkanlı olmaya gayret edin. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı yeniden yapılandıracak. Duyacağınız haberler giden gelenler hep sürprizli ve ani olacak. Karşılaşacağınız fırsatları anlayabilir ve yakalayabilirseniz hayatınız çok değişebilir. Hayata daha iyimser ve güvenle baktığınız güzel bir yıl sizi bekliyor.
2012 AKREP BURCU İŞ HAYATI
Sevgili Akrep, 2012 de kendinizi gösterme ve takdir toplama şansınız olacak. İş hayatınıza gereken önemi vermek, çalıştığınız kişilere odaklanmak zorundasınız zira tempolu bir yıl sizi bekliyor. Yılın ikinci yarısı işinizle ilgili büyük gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizde kötü niyetli kimseler olabilir fakat biraz uyanık olursanız bunları kolaylıkla anlayabilirsiniz. Artan sorumluluklar karşısında yapıcı olmalı ve çalışkanlığınızı öne çıkarmalısınız. Ortaklaşa işlerde yaşadığınız pozitif duygularla verimli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatında artan iş temponuz sizi daha disiplinli olmaya zorlayacaktır. Bu yıl beklenmedik yer ve durumlardan elinize para geçebilir. Büyük bir kazanç getirecek olan, ani bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklar, akademik çalışmalar, şimdiye kadar tanımadığınız kişilerle yapabileceğiniz kazançlı anlaşmalar iş hayatınız açısından çok daha fazla önem kazanabilir.
2012 AKREP BURCU AŞK HAYATI
Aşkta mutluluğu yakalamak için her şeyden önce yaşamınızın sorumluluklarına her zamanki sahip çıkmayı başarmalı, güvence dolu bir iş hayatı sayesinde maddi olanaklara kavuşmanın sizi karşı cins üzerinde etkili kılabileceğini bilmelisiniz. Siz ayaklarınızın üstünde durduğunuz müddetçe hem hayatın güzelliklerini yaşayabilir hem de düzgün, seviyeli ve aklı başında kişilerle oldukça mutlu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Aşk konusun da bu yeni yıl gerçekten iyi görünüyor. Eski aşklarınızla karşılaşabilir, geçmişinize dönerek kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Bu sene evlilik imkânı olacak gibi kalbi boş olan Akrep burçları için 2012 de her iki tarafında bunu gizlemeyeceği dostluğun aşka dönüşeceği gelişmeler yaşanabilir yâda ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birdenbire sizin için çok değerli olabilir. Evliliğe giden ciddi bir ilişki gündeme gelebilir özellikle haziran sonrası bunun için uygun. Evli Akrepler ise iş yerinde ki yoğunlukları nedeni ile ailelerine zaman ayırmada zorluk yaşayabilir.
Evli olup sorunu olanlar sorunu mahkemeye taşımayı düşünebilir ancak bu sadece düşüncede kalacak gibi. Sorunların çözümü için biraz daha çaba sarf etmeniz gerekiyor. Fazla alıngan davranabilir ve her tür yaklaşımı yanlış değerlendirebilirsiniz. Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor. Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz. Mantık ve soğukkanlılıkla bu sıkıntıları çözebilirseniz ilişkiniz çok sağlam temellere oturacaktır.
2012 AKREP BURCU SAĞLIK
Mide ağrıları ortaya çıkabilir. Eğer siz bir kadınsanız genital rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. İş temponuzdaki yoğunluğa bağlı fiziksel yorgunluklar olacaktır. Özellikle iş hayatının getirdiği baskılar altında yıpranmamak için düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçmelisiniz.

Terazi Burcu Yorumları 25 Nisan 2012

Arkadaşlar 25 Nisan Çarşamba günü terazi burcu yorumunu aşağıdaki resime tıklayarak okuyabilirsiniz.

2012 TERAZİ BURCU YORUMU
Sevgili Teraziler 2012 yılında Çevrenizde olup, bitenler için çok meraklı olacağınız ve dikkatli olmanız gereken bir yıl. Bu meraklı tavırlarınız biraz başınızı ağrıtabilir. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılıyorsunuz. Çok istediğiniz güzel şeylere arkadaşlarınız sahipse kıskançlık duygularınız dizginleyin lütfen, hatta ayni şeylere sahip olmak için hileli yollara başvurmayın. Kendinizi geliştirin, çıkarlarınız için ilkelerinden taviz vermeyin.
Sayın Terazi bu yeni yıl sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece uzun vadede bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.
2012 de iş konularına odaklanacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz.
Aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular geri plana atılırken, daha çok toplumsal ve yüksek hedefleriniz dâhilinde hareket etmek isteyeceksiniz. Özellikle evli olup da sorun yaşayanlar iş konularına kendilerini kaptırıp da eşlerini ihmal etmemeli. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Yılın ikinci yarısında yurt dışı bağlantılı seyahatler yapabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Yüksek mevki arayışı içindesiniz. Çabalarınız olumlu sonuç verecek fakat rakiplerinizden de, etkileşimler alacaksınız. Onlarla savaşınız yok ama durum değerlendirmesi yaparken, üstün yönlerinizi çevreniz üzerinde kullanacaksınız. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.
Temmuz ayından itibaren daha fazla dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa daha kolay kabul ettireceksiniz. Böylece yeni girişimleriniz için tüm yaratıcılığınızla kendinizi gösterme fırsatı bulacaksınız.
Bu yıl biraz gayretle isteklerinize kavuşmanız mümkün görünüyor.
2012 TERAZİ BURCU İŞ HAYATI
Ticaretle uğraşanlar yılın ilk yarısı alacakları güzel haberlerle masraflarını arttırabilir. İşle ilgili beklentileriniz gerçekleşecek. Sorunlarla akıllıca baş edeceğiniz parasal anlamda rahata erdiğiniz bir dönem. Beklediğiniz yerlerden yeni girişimlerden para gelecek. Baştan planlı olun ki amacınıza ulaşabilesiniz yoksa para geldiği gibi gider. İşsiz olan Teraziler ise bu yıl tam istedikleri gibi olmasa da onları tatmin edecek türden bir işe yılın ilk yarısı kavuşacaklar. Bu iş maaş açısında sizin beklentiniz altında olabilir ancak büyük bir firma olması şeklinde ya da tam tersi şekilde sizi bir şekilde memnun edecek. Bu yıl mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içinde olacaksınız.
2012 TERAZİ BURCU AŞK HAYATI
Mars gezegenin ciddi ilişkiler evinizden geçişi, ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı iyimser, bonkör, pozitif bir ruh hali içinde davranmasını sağlayabilir. Sizin de aynı şekilde karşılığını vermeniz halinde birbirinizle uyum içinde olabilirsiniz. İlişkisi olmayan Terazi burçları için bu ilginç karşılaşmalar, yeni insanlarla tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir. Kalbi boş olan Terazi burçları, için ilginç bir yıl olacak.
2012 yılı yasak ilişkiler, yoluyla deneyimler yaşayacağınız, aşk hayatınızla ilgili konularda kendi derinliklerinizle temasa geçeceğiniz, iç dünyanızda geçmişinizle, kararlarınızla yüzleşeceğiniz, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfedeceğiniz bir yıl olabilir.
Bu arada Venüs gezegeninin tutkulu yönü ortaya çıkarken, yeni bir aşk ilişkisi, flört ve sevgi gücünüzün yükseleceği bir dönem olarak geçebilir. Maceraya dönük beraberlikler açısından da etkili gözükmekte.
Düzgün yürümeyen, eşit hak ve özgürlük olgusu çerçevesinde sürdürülmeyen bir ilişkiniz varsa, gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz gerekir. Yanlış zaman ve yanlış kişilerle kurulan ve sürdürülen ilişkilerde dikkatli olunuz. Cinsel konularda yanlış partnerler yüzünden sıkıcı ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, duygularınızı dengelemelisiniz.
Temmuz – Eylül arasında enerjinizin odak noktası aşk hayatınız ve ilişkiniz olacak. Aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir.
Eylül-Kasım döneminde yabancısı olduğunuz yerlerden gelebilecek kişilerle bir araya gelebilir, güzel zamanlar paylaşabilirsiniz
Kasım – Aralık arasında ilişkilerde sabırlı davranmak gerekebilir. Bu dönemde yapılacak evlilikler ya da süregelen birlikteliklerde bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Bu dönemde evlilik gibi kararlar almaktan kaçınmakta fayda var.
2012 TERAZİ BURCU SAĞLIK
Öfkelerinize hâkim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon gibi konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmekten kaçının. Manevi terapiler size iyi gelecektir kol ve bacaklarınıza dikkat etmelisiniz. Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmamaya özen gösterin

Başak Burcu Yorumları 25 Nisan 2012

Başak Burcu yorumları sitemizde kısa bir süre sonra yayınlanacaktır. Bu kayıt yenilenecektir

Aslan Burcu Yorumu 25 Nisan 2012

Arslan Burcunun Yorumu 25 Nisan 2012 Saat: 09:30'da yayınlanacaktır.

Yengeç Burcu Yorumları 25 Nisan 2012

25 Nisan 2012 Çarşamba günü gazeteler yayınlandıktan sonra gazetelerdeki burç yorumları sitemizde paylaşılacaktır.

İkizler Burcu Yorumları 25 Nisan 2012

İkizler Burcu Yorumları 25 Nisan 2012 Çarşamba gününe ait olan ikizler burcu hakkında yeni bilgiler sitemizde yayınlanacaktır.

Boğa Burcu Yorumları 25 Nisan 2012

Boğa Burcu Yorumları 25 Nisan 2012 Çarşamba gününün yorumları yayınlanacaktır. Boğa Burcu Yorumları 25 Nisan 2012 Başlıklı kayıt yenilenecektir...

Koç Burcu Yorumları - 25 Nisan 2012

Arkadaşlar Koç Burcu Yorumları Henüz çıkmadığından dolayı sitemide paylaşamadık...

Beni Affet 138.Bölüm izle 25 Nisan 2012

Beni Affet 137.Bölüm izle 24 Nisan 2012 Çarşamba günü star tv ekranlarında yayınlanacaktır sakın kaçırmayın

facebook mesajları toplu silme

facebookda mesajları toplu silme, facebookta inbox u toplu tümden silmek isteyenler için kolaylık

Facebook Zynga Poker chip hack exe 2012

Facebook Zynga Poker chip hack exe dosyasına sizlerde sahip olmak istemezmiydiniz.

S4League Speed Hack indir 2012




ByPass'sız Açmayınız...

ByPass Başlatın
Hackimizi Açın
Gerisi Eğlence 



İndirmek için Rar'a Tıkla 
Dosya Biçimi: rarSaorsa Hack [S4]-ForumExE.rar (90.4 KB, 177 gösterim)


S4 League MultİHack indir 2012

S4 League MultİHack indir 2012, bedava S4 League MultİHack indir 2012, çalışan S4 League MultİHack indir 2012

18 Nisan 2012 Çarşamba

Crossfire Hile 2012 Wallhack Hile dll indir – Download


Wallhack Hile bot, Crossfire Hile 2012 Wallhack Hile indir, Crossfire Hile 2012 Wallhack Hilesi, 

Crossfire Hile 2012 Wallhack Hile dll indir – Download
Crossfire Hile 2012 Wallhack Hile
İlk olarak indirmiş oldugunuz dosyaları rardan masaüstüne cıkarınız daha sonra
crossfire wh klasörün icinde bulunan dll dosyasını bir injketör ile enjekte ediniz
daha sonra karsınıza cıkan mesaja ok deyiniz ve oyuna girişinizi tamamlayınız
crossfire wallhack oyun hilesi hazır olmus olacaktır
DOWNLOAD