7 Şubat 2012 Salı

Terazi Burcu 7 Şubat 2012 Salı


Takvim Gazetesi (7 Şubat 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu



Bugün alacağınız  teklifleri kararsızlığınız nedeniyle değerlendiremeyebilirsiniz. Sürekli tereddüt içinde bulunursanız, teklif sahiplerini de olumsuz yönde etkilersiniz. Aslında verimli bir dönemdesiniz. Bundan faydalanabilirseniz herşey çok kolaylaşır. Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

AŞK: Bugün her iki taraf daanlayışlı olursa ilişkinizdekiproblem minimuma inebilir. Oysasiz beklentilerinizin henüzgerçekleşmeyeceğini biliyor ve bukonuda partnerinizin üzerineçok fazla gidiyorsunuz.İŞ: Finansal konularda kendinizi ne olursa olsundercesine çok fazla zorluyorsunuz. Kusurlarınızınbaşında patronluk taslamak geliyor. Bugünplanlarınızı uygulamaya sokmak istiyorsunuz.SAĞLIK: Hastalık derecesinde sabırsızsınız.






Şuanda :Terazi Burcu 7 Şubat 2012 Salı günü Terazi burcu erkek ve Terazi burcu bayanlar için 7 Şubat 2012 (07.02.2012) isimli burç yorumlarına bakmaktasınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yapmak İçin Yorumlama biçimi Kısmından Adı/Url yi Seçin Ad Yazan yere isminizi Url Yazan Yere: balikesirayvalik.blogspot.com yazıp gönderin.