3 Şubat 2012 Cuma

Wolfteam Deli Kurt Nasıl Alınır, Deli Kurt Hikayesi video

Wolfteam Deli Kurt Nasıl Alınır, Deli Kurt Hikayesi video izleyemeyen arkadaşlarımız için Wolfteam Oyununun vazgeçilmezlerinden biri olan Deli kurt'un hikayesini ve amacını anlatayım.
Wolfteam Deli Kurt  Kurt  Rkp Kurt Oyununda Shift Tuşuna basılarak seçilebilir. Şimdi Deli Kurt Un hayatı ve amacına gelelim.

Wolfteam Deli Kurt Kimdir Biyografisi:

Psiko kurt adı Psikotik bir öfkeye sahip olan psikolojik sorunları olan kurt a verilmiş bir isimdir. Hedefindeki düşmanları Bir enerji topuyla kendisine çeker ve düşmanlarının dengesini kaybetmesini sağlar. Böylece düşmanları etrafa isteksiz olarak çarpar ve hareket edemedikleri için kolayca ölürler. Bu eşsiz yeteneğe sahip olan deli kurt  enerji topunu düşmana attığı an düşman isteksiz olarak hareket etmeye başlar. Psiko kurt düşmanlarını boşluğa çekerek saha dışına atıp öldürebilir. Bunun için boşluğun yanındaki yüksek paravanda durup kurtları kendinize çekmeniz yeterli olacaktır. Bu hedef için bir int ahar olarak görülecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yapmak İçin Yorumlama biçimi Kısmından Adı/Url yi Seçin Ad Yazan yere isminizi Url Yazan Yere: balikesirayvalik.blogspot.com yazıp gönderin.