21 Ağustos 2011 Pazar

KYK yurt başvurusu - KYK burs ve kredi başvuruları 2011 - 2012

KYK yurt başvurusu - KYK burs ve kredi başvuruları 2011 - 2012 Tarihleri.
LYS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversiteyi kazanan öğrencilerin büyük bir çoğu kalacak yer ve üniversite eğitimlerini sürdürebilmek için burs aramaya koyuldular.
Bu konuda kredi ve yurtlar kurumu üniversite öğrencilerinin en büyük destekçisi. KYK üniversiteyi kazanan adaylara kalacak yer sağlamanın yanında, öğrencilere eğitimleri boyunca karşılıksız ya da karşılıklı para yardımında bulunuyor. Karşılıksız para yardımı başbakanlık bursu olarak tanımlanırken, geri ödemeli krediye, öğrenim kredisi deniliyor.
Gel gelelim, kyk başvuru tarihlerini. Kredi yurtlar kurumu için başvurular 16-25 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor. KYK başvurularınızı kyk.gov.tr adresine girerek internet üzerinde yapabiliyorsunuz. Başvuru sonuçları ise, 30 Ağustos 2011 tarihinde açıklanıyor.
Yurt kayıtlarınızı ise, 31 Ağustos ile 17 Eylül 2011 tarihleri arasında bizzat kredi ve yurtlar müdürlüğünde yapıyorsunuz
yanlış bilgi varsa affola :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yapmak İçin Yorumlama biçimi Kısmından Adı/Url yi Seçin Ad Yazan yere isminizi Url Yazan Yere: balikesirayvalik.blogspot.com yazıp gönderin.