5 Şubat 2012 Pazar

WolfTeam Bug Trap Hatası Çözümü

WolfTeam Bug Trap Hatası Çözümü 2012 windows 7 , xp, vista yüklü bilgisayarlarınız için Bug trap hatası çözümünü paylaştım.

Arkadaşlar bazı siteler çözüm yollarını sadece sil baştan yükle olarak belirliyorlar. Ama biz ek bir seçenek daha çıkardık. Okumaya devam edin.




[XP Yüklü Bilgisayarlar için Çözümü]

1. Aşama Denetim Masasini Aciyoruz..
2. Aşama Performans Ve bakıma bir kez tıklıyoruz.
3. Aşama Sistem e tıklayınız..
4. Aşama Normalde Gelişmişi Bulmaniz Gerek Ama Direk Size Gelişmiş e Basili Olarak gelecek..Ordan İki Tane Ayarlar Var 1.ye Tıklayın
5. Çıkan Aşamadan Veri Yürütme Engellemesini Seçin..
6. Gördük Aşağıda Ekle Diye Bir Buton Vardır..
7.Aşama Wolfteam Dosyasina Girip NyxLauncher Dosyasini Seçiyoruz ve işlem tamamlandı. Şimdi oyuna girebilirsiniz.


[VİSTA Yüklü Bilgisayarlar için ÇÖZÜMÜ]

Bilgisayarim Sağ Tiklayın, Özellikler. Gelişmiş Sistem Ayarlarini Seçin ..Şimdi önünüze Bir Pencere Geldi Ordan Yukardan Gelişmişi Seçin , ve 1. Ayarlara tıklayın Yukardaki Gibi Ekle ye tıklayıp Wolfteam Dosyasindan NyxLauncher Dosyasini Seçip Ve ekleyiniz. Artık Vista bilgisayarınızdan wolfteam oyununa rahatlıkla girebilirsiniz.






WolfTeam BugTrap Hatası Çözümü 2012 windows 7 , xp, vista resimli ve videolu anlatıma gerek kalmadan buradan kolay ve rahatlıkla öğrendiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yapmak İçin Yorumlama biçimi Kısmından Adı/Url yi Seçin Ad Yazan yere isminizi Url Yazan Yere: balikesirayvalik.blogspot.com yazıp gönderin.