10 Mart 2012 Cumartesi

Point Blank Aim Bot Hack 2012
















11 Mart 2012 tarihinde yazıldı, 0 yorum yapıldı..
Etiketler: pointblank, point, blank, wall, hack, aimbot, aim, bot, 1,şubat, 2012, wallhack, indir, download
Arkadaşlar Aim hilesi için aşağıdaki adımları sırası ile takip edin.

Hack de Bulunan Özellikler Nelerdir ?


Hack de 5 tane özellik bulunuyor.Hack de bulunan özellikler şunlar:


1- Crosshair:  F9 tuşu ile açılır


2- Aim Bot: İnsert tuşu ile açılır


3- Asus Wall Hack: F12 tuşu ile açılır


4- Graf Wall Hack: F11 tuşu ile açılır


5- Glass Wall Hack: F10 tuşu ile açılır


Not: Arkadaşlar bazen aim botu açınca atabiliyor.O yüzden dikkat etmenizi öneririm.Çok fazla kullanmayın yoksa oyundan atabilir.






Hacki Nasıl Açabilirim ?


Arkadaşlar ilk önce size verdiğim linkten hacki indirin.Sonra inen rar dosyasını açın.Onun içinde de bir dosya var ona da girin.O dosyanın içinde de 2 tane dosya var.Onları rardan çıkartın.Dosyaları rar dan çıkarttıktan sonra .exe uzantılı programa basın ve hacki açın.Hacki açtıktan sonrada oyuna girin ve keyfinize bakın :)


Not: Arkadaşlar hackin çalışması için framework 3.5 veya üzeri bir sürümü kurulu olmalıdır.Eğer framework 3.5 veya daha üzeri bir sürümü bilgisayarınızda kurulu değilse indirip kurun.






Arkadaşlar iki linkide indirmenize gerek yok.Birisini indirseniz yeter.Ben diğer linki alternatif olarak verdim.Yani ilk linkte bir problem çıkarsa ikinciyi kullanın.

Not: Arkadaşlar linke tıkladıktan sonra 5 saniye bekleyin.Zaten 5 saniye bekledikten sonra altta reklamı geç diye bir buton çıkacak.Ona basın zaten sonra indirme sayfası açılacak.

Şimdiden herkese iyi hackler dilerim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yapmak İçin Yorumlama biçimi Kısmından Adı/Url yi Seçin Ad Yazan yere isminizi Url Yazan Yere: balikesirayvalik.blogspot.com yazıp gönderin.